Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η ζαρντινιερα τωρα δικαιωνεται






Για να μη νομιζετε οτι ο Πρεκας του ΠΑΣΟΚ ειναι μονος του, διαβαστε κι αυτο για τον καβλα το Μιχαλη, τον επομενο πρωθυπουργο (εννοω τον επομενο, μετα τον Αντωνη).



Κανω και copy&paste το αρθρο γιατι η Ελευθεροτυπια χρεοκωπησε και μπορει να εξαφανιστει το site. Απο 07/07/2010. 
Ειμαι σιγουρος οτι το περιστατικο δεν το ξερετε, αλλα και να το ξερατε στην καραπουτσαρα σας να ΄ουμε. Οταν εγινε δε σας ενοιαζε γιατι τοτε δε σας ειχαν κοψει ακομα τους μισθους.
Την ιδια ωρα στη ναζιστικη Γερμανια ο προεδρος πιεζεται να παραιτηθει. Αν διαβασετε τους λογους, μαλον θα πεθανετε στα γελια.
Ε ρε Μερκελ που θελει ο κωλος μας...



Καταδίωξαν τον υπουργό -«Σας έλεγξα» τους είπε
Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...

1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτικοι στην Ελλαδα ειναι τουρκαρβανιτες με τσαμπουκα προς τους παντες και τα παντα. Εννοειται οτι η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι εγκεκριμενη κουλτουρα απο το κοινοβουλιο και μαλιστα λιγα εκανε. Μας λειπουν οι διαλογοι οι οποιοι θα ηταν του τυπου : "ξερεις ποιος ειμαι εγω? Θα σε ...." κλπ.
    Η ακραια αυτη συμπεριφορα η οποια ειναι χαρακτηριστικο της αυτοαποκαλουμενης Ελληνικης Δημοκρατιας εχει αρχισει και περναει φυσικα και προς τους πολιτες οι οποιοι συγκλινουν ταχυστα προς τα εκει.
    Δεν υπαρχει εκπληξη καμμια, ειναι αναμενομενη. Η εκπληξη ειναι αν δεν το κουκουλωσουν ή αν το παλληκαρι που χτυπηθηκε δεν παρει καμμια δυσμενη μεταθεση για τα συνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή